Notícia
28 d'octubre 2021

Més de dos-cents anys d’experiència en el sector de la pell

Colomer 1792 S.L.U. continua el llegat de l’empresa Colomer Munmany, la llegendària adoberia vigatana amb més dos-cents anys d’història.

 

Capdavantera en el sector, Colomer va aportar al llarg de més de dos segles coneixement i tecnologia, que encara avui és referent mundial en la indústria de la pell. Tot aquest ‘know-how’ i prestigi va despertar l’interès de la multinacional xinesa Henan Prosper, la qual va adquirir el saber fer de Colomer Munmany, precedent que va donar lloc a Colomer 1792 S.L.U.

 

El grup xinès Henan Prosper, un dels gegants mundials del sector de la pell, de la mà de Colomer 1792 S.L.U. va establir l’octubre del 2019 a Les Masies de Voltregà, la seva base operativa, logística i comercial per a tota Europa.

 

La companyia xinesa va invertir cinc milions d’euros en la construcció d’unes instal·lacions de més de 5.000 m2. Colomer 1792 S.L.U. és el centre de referència del grup xinès a Europa i disposa de pell en brut, pell semiprocessada i pell acabada. D’aquesta manera, Henan Prosper ofereix un millor servei de distribució i venda als seus clients europeus des del punt de vista del producte acabat (napes, doble faç i pell per a la decoració); així com accedeix directament al mercat de compra de primeres matèries fresques a Espanya.

 

Basada en una plantilla altament professional, un experimentat departament de recerca i innovació i un important departament comercial treballant braç a braç amb clients a nivell mundial, Colomer 1792 S.L.U. presenta dues col·leccions de temporada d’articles de pell en doble faç, napa i vellut amb tacte i aspecte adaptat a la moda amb la finalitat de proveir a les indústries de vestit, calçat, marroquineria, guanteria i complements de pell.

 

Colomer 1792 S.L.U., història, tradició, coneixement i tecnologia d’una gran adoberia amb una expansió a escala mundial.